Burun estetiği kaç para?

bir milyon liraBurun estetiği fiyatları, bu operasyonu yaptırmak isten her yaştan kadın ve erkek için dikkat edilmesi gereken bir konudur. Diğer estetik operasyonlar gibi bu plastik cerrahi ameliyatının da hatırı sayılır bir maliyeti olacağı aşikardır.


Ülkemizde ve dünyada en çok başvurulan estetşik yöntemlerin başında burun estetiği (rinoplasti) gelmektedir. Rinoplasti ücreti, şehirden şehire, doktordan doktora değişebilmekle birlikte, orta düzey gelir sahibi olan bireylerin karşılayabileceği ücretler olarak öne çıkmaktadır. Günümüzde Türkiye'de gerek özel sağlık kuruluşları, gerekse de devlet ve üniversite hastanelerinin sayısında gözlenen artış, bu konuda da rekabeti beraberinde getirmiş ve burun estetiği fiyatlarının aşağı çekilmesini sağlamıştır. Ucuz burun estetiği yapan yerler çoğalmış, alanında uzman doktor sayısının artmasıyla birlikte de, buralarda yapılan operasyon sayılarında hatırı sayılır bir artış olmuştur. Bu artışla birlikte burnunun şekli ve büyüklüğünden rahatsız olanlar, kemerli burna sahip olanlar ve burun eti rahatsızlığı olan bireyler hizmetlere daha kolay ve hesaplı ulaşır hale gelmişlerdir.

İyi bir fiyat araştırması yapın
Operasyonunuzu uzman bir hekimle görüşüp planlamadan önce, cerrahlar ve sağlık kuruluşlarının fiyat politikaları üzerine bir saha araştırması organize etmeniz son derece yararınıza olacaktır. Böylece yaklaşık bütçenizi belirleyebilir ve yola daha kendinize güvenli şekilde çıkabilirsiniz. Web mecrasında bulunan ve hastane ile doktorların resmi internet sitesi vazifesini üstlenen platformlardan ve sosyal medyadaki onaylı kurum hesaplarından gerekli iletişim bilgilerini bulabilir, ilgili kişi veya kurumlarla bire bir bağlantıya kolaylıkla geçebilirsiniz. bunu yanı sıra, yakınınızda bulunan sağlık kuruluşlarına müracaat ederek bilgi talebinde bulunabilirsiniz. size seve seve ve büyük bir ilgiyle yardımcı olmak isteyeceklerdir.

Ameliyat sonrası bakım fiyatlarını da araştırın
Burun ameliyatı fiyatları araştırılırken burun estetiği sonrası bakım giderleri de hesaba katılmalı, pansuman ve ilaç giderleri bütçeye dahil edilmelidir. Burun estetiği fiyatları üzerine tam olarak bir maliyet sunmamız yasalarımız gereği mümkün olmamakla birlikte, bu araştırmanız sürecinde size faydalı olabilecek bilgileri listelemeye çalıştık. Tüm bu hesaplama kalemlerini bütçenizle karşılaştırmadan önce sağlık kuruluşlarıyla bire bir irtibata geçerek ücret bilgisi almanız en sağlıklı yöntem olacaktır. Rinoplasti hakkında detaylı bilgiler için ise sitemizdeki diğer burun estetiği konulu yazılara göz atabilirsiniz.

5 yorum:

  1. güzel makale teşekkürler. paradan ziyade ben yaptırmaktan korkuyorum

    YanıtlaSil
  2. Valla parasını geç falan demeyecem bu tür ameliyatlar için insanlar bir sürü para döküyor. O kadar param olsa başka şeylere harcarım :)

    YanıtlaSil
  3. Parasından değil de hiç ameliyat olmamış biri korkar ya bundan.

    YanıtlaSil
  4. Hem parasından korkuyorum hem de bunun hakkında çok ürkütücü haberler gördüm açıkcası... çekiniyorum.

    YanıtlaSil