Burun estetiği erkek için nasıl olur?

yakışıklı erkeklerBurun estetiği erkek bireyler için de, en az kadınlar için olduğu kadar önemlidir. Bu konuya daha önceki yazımızda da değinmiştik. Erkek burun estetiği, asıl olarak bayların en çok tercih ettiği estetik operasyon konumunda. Burnunun şeklinden memnun olmayan beyler, rinoplasti ameliyatı yaptırmak için doktorlara başvuruyorlar. Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı hekimler, burun ameliyatı olmak isteyen erkeklere profesyonel danışmanlık yaparak yardımcı olmaktadırlar.

Burun estetiğinin erkekler için nasıl olacağı ve hayatlarını nasıl değiştireceği konusuna gelirsek, bir çok güzel etmenden söz etmek mümkün olur. Daha düzgün bir burun, bayların yakışıklılığa yakışıklılık katar ve albenilerini arttırır. Buna bağlı olarak, artan öz güvenle birlikte deyim yerindeyse yeni bir erkek olurlar. Eşleriyle, sevgilileriyle ve partnerleriyle daha mutlu bir birliktelik sürdürmeleri de mümkündür.
Dikkat edilecek şeyler nelerdir?
Bu konuda şüphesiz ki en doğru enformasyonu size doktorunuz sağlayacaktır. Bunu yanında, operasyon hakkında dikkat edilmesi gereken hususlara dair ise öneriler genellikle şu şekilde sıralanır;
- Burun çok narin bir şekle büründürülmemelidir.
- Hiçbir erkeğin burnu, bir bayanınki kadar ince olmamalı ve kadının burnu kadar kaldırılmamalıdır.
- Doğal bir görünüm verilmeye çalışılmalıdır.
- Erkeksi kavis ihmal edilmemelidir.
Erkek bireyler burun estetiği yaptırmak için hastaneye başvurduğunda bunlara dikkat edilmesi önerilmektedir. Başka bir şekilde söyleyecek olursak da, en iyi estetik cerrahi operasyonu için dahi, amaç, kadınsı olacak narin görünümden uzak durmak ve maskülen görünüme kavuşmaktır.
Diğer seçenekleri göz ardı etmeyin
Erkek burun estetik ameliyatıyla, burun deliklerinizin boyutunu da değiştirebileceğinizi biliyor muydunuz? Elbette ki en temel işlemler olarak burnu küçültebilir veya büyütebilirsiniz ama; diğer estetik müdahaleleri de göz ardı etmeyin. Burun deliklerinin genişliği daraltılabilir; Burun ve üst gövde arasındaki açı oranı veya burun veya kemerli şekil ameliyat kanalıyla değiştirilebilir.
Sağlık için de önemli.
Bunların yanı sıra burun ameliyatı bazı durumlara sağlık konusunda da önem arz eder. Horlama gibi kusurları düzeltebilmekle birlikte, daha rahat nefes almak da sağlanabilir. Özellikle olimpiyat oyunlarında yarışan erkek atletler gibi  profesyonel sporcular burun estetiği yaptırarak burun kanallarını genişletmekte ve daha rahat nefes almaya sağlamak için değişiklik yapmaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder